WeListen

BLIJF NIET MET JE ZORGEN ZITTEN, PRAAT EROVER

Het ‘Sociaal Fonds Podiumkunsten Vlaanderen’ (podiumkunsten.be) werkt aan kwaliteitsvolle loopbanen en een sterk organisatiebeleid in de sector van podiumkunsten en muziek

De COVID-crisis had en heeft een grote impact op onze sector. Jobverlies en onzekere professionele perspectieven hebben veel van onze veerkracht gevraagd. De terugkeer naar de werkvloer geeft velen energie, maar levert ook vragen en nieuwe uitdagingen op. Voor sommigen is deze terugkeer misschien (nog) niet aan de orde. Ook los van deze crisis is je mentale gezondheid essentieel om je goed te voelen.

Samen met collega‚Äôs Nelle, Nathalie en Eva ben ik een luistergenoot bij WeListen. Binnen WeListen zijn wij de luisterende oren voor wie het in deze sector moeilijk heeft. We bieden je een klankbord als je je niet zo goed voelt in je werksituatie, last hebt van stress, betrokken bent bij een conflict of situatie van grensoverschrijdend gedrag, zoekt naar meer verbinding met jezelf en/of je werkomgeving… We luisteren, gaan met jou in dialoog, informeren, adviseren en verwijzen indien nodig gericht door. 

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar een interview met Eva en mezelf over waarom wij het zo belangrijk vinden om onze schouders onder dit project te zetten.

Ben je actief in de professionele sector podiumkunsten en muziek?  Dan kan je gratis bij ons terecht voor een gesprek.

Je kan me hiervoor contacteren via rudi@podiumkunsten.be of telefonisch op +32495401230.