levensvragen

IMG_2216

EEN COACH ZET JOU WEER IN BEWEGING

Als het leven je toelacht gaat alles vanzelf. Je bent in balans, staat in je kracht. Je bent tevreden, misschien zelfs gelukkig. Je wil niets liever dan dat het voor altijd zo blijft.

Maar het leven laat zich niet gebieden. Ook tegenslagen en moeilijkere periodes maken er deel van uit. Misschien brengen onverwachte gebeurtenissen je uit balans. Doen oude ingesleten patronen of angsten je weer eens de das om. Blijf je twijfelen tussen keuze A en keuze B. Je piekert, geraakt er niet uit. Je dreigt jezelf vast te rijden.

Als coach zet ik jou weer in beweging. In vertrouwen en zonder te oordelen. In een veilig kader waar je ongedwongen jezelf mag zijn. Ik hou je een spiegel voor, stel je vragen, daag je uit, laat je nadenken over je blinde vlekken. De antwoorden zitten immers in jezelf.

getuigenis :

“Rudi heeft me op een kruispunt in mijn leven doen stilstaan en voelen zodat ik beetje bij beetje weer in mijn eigen kracht kon gaan staan. Hij was als een oase van rust in de chaos die het leven (of het hoofd) soms kan zijn.”

      EB, Lier
Soms zit je gevangen in je leven. Rudi heeft mij tijdens een coachsessie een sleutel gegeven. Met zachte woorden heeft hij de knelpunten vol geraakt. Een eye-opener, een duw(tje) in de rug, de kracht om weer verder te gaan, met een glimlach.

      Annick, Härnösand, Zweden
Rudi radiates a positive expectation of the best for me (...) I deeply appreciate his humble manner and his perceptivity and can highly recommend him as a life coach!
Regardless of whether you can meet him face to face or digitally, he will meet you where you are.

      Erika, Östersund, Sweden