loopbaanbegeleiding

IK ZET JE AAN HET WERK

De tijd dat je als vanzelfsprekend heel je leven bij dezelfde werkgever aan de slag bleef ligt al even achter ons. Steeds vaker veranderen we tijdens onze loopbaan van werkomgeving.

Soms wil je het zelfs over een totaal andere boeg gooien. Droom je er van om van job te veranderen. Maar welke job? En waar? En wanneer?

Als loopbaanbegeleider ga ik samen met je op zoek. Met een open geest en een grote nieuwsgierigheid. Ik stel je geen job voor, ik stel je vragen, daag je uit, nodig je uit te kijken vanuit een ander perspectief.

Je krijgt oefeningen, ik zet je aan het werk … Wie ben jij werkelijk? Wat zijn jouw kwaliteiten? Tot welke veranderingen ben je bereid? Wat stuwt jou vooruit in het leven? En welke job kan daar een passende en passionele uiting van zijn?

Logo team loopbaanMet een loopbaancheque van de VDAB krijg je reeds 4 uur coaching voor slechts €45. Neem je er een tweede cheque bij dan heb je recht op 7 uur voor €90. Ik werk hiervoor samen met  loopbaancentrum Team Loopbaan.

Boek hier je gratis en vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten.

Logo loopbaancheques

Getuigenis :

Rudi is een authentieke man.
Hij heeft een kritische kijk op jouw persoonlijk beeld en brengt je terug in contact met uw essentiële waarden en talenten. Hij brengt een oase van rust en inzicht in je gedachten waarover je blijft piekeren.

      Els VDS, Sint-Katelijne-Waver
Het was een duw in de rug, met een concreet actieplan om uiteindelijk van start te gaan als zelfstandige.Zonder Rudi was me dit niet gelukt. Hij liet me naar mijn angsten kijken,liet me deze benoemen en aanvaarden. Zijn methodiek is bijzonder en krachtig. Zeer leerzaam, niet alleen m.b.t mijn loopbaanvragen, maar ook persoonlijk." 

      Sophie VM, Kessel
Ik heb meer inzicht gekregen in mijn eigen zijn zodat ik meer een doelbewuste keuze kan maken. De begeleiding kwam bij mij over als eerlijk, oprecht, ondersteunend, meelevend en op vertrouwelijke basis.

       G.